Тина Търнър е в отлично здраве, не е получила инсулт
Тина Търнър е в отлично здраве, не е получила инсулт / Guliver/Getty Images

Говорител на Тина Търнър обори слуховете, че тя е получила инсулт, съобщи Контактмюзик. Той увери, че певицата е в "отлично здраве".

Изпълнителката на хита Private Dancer, която живее в Швейцария заедно със съпруга си Ервин Бах, попадна в центъра на медийното внимание, след като сайтът на германския в. "Експрес" публикува статия, в която се казва, че 74-годишната певица се възстановява след здравословен проблем. В статията се цитират изявленията на някой си Албер Колон, който твърди, че е приятел и шофьор на Търнър.

"Тя получи лек инсулт, но се чувства добре и се възстановява - поясни Колон. - Тина трябваше да отмени ваканцията си в Австрия, но вече се усмихва на съпруга си Ервин".

Говорителят на певицата отхвърли тези твърдения, уверявайки, че са съвсем безпочвени.

"Тина Търнър е в отлично здраве", каза той. Говорителят освен това отбеляза, че певицата изобщо не е планирала ваканция в Каринтия, Австрия, и никога не е имала шофьор, който се казва Албер.

Търнър, която се омъжи за отдавнашния си приятел Бах миналата година, се старае да не привлича вниманието върху себе си, откакто се установи в Швейцария и се оттегли от света на музиката през 2009 година.

Източник: БТА