Робърт Мюлер не е от хората, които правят компромиси. Нито когато става въпрос за закона, нито за цвета на ризата му. Оказва се, че единственият мъж, от когото Доналд Тръмп се страхува, също поддържа класическия мъжки стил, разказват във видео на канала Dresscode във Vbox7.

"Знаете ли, просто си мечтаех за Робърт Мюлер. Може би сте чували за него.

В момента той ръководи разследването на руските връзки на този човек.

Той е единственият мъж, от когото Доналд в момента наистина се страхува.

Освен това той е герой от войната, ранен във Виетнам. Той е бил директор на ФБР в продължение на 12 години. И е известен с още нещо. Винаги носи само бели ризи. Имам предвид винаги. Без изключение. Нито едно".

"Когато беше директор на ФБР, хората му дори не смееха да носят светлосиня риза. 

Знаеха, че той ще забележи. И няма да му хареса. Мисля, че това е така, защото във филмите добрият човек винаги е облечен в бяло. Поздравявам го. Може и никога през живота си да не сложите лилава вратовръзка, копринена джобна кърпичка или златни копчета за ръкавели", казват във видеото.

"Но няма как да не ви се наложи да облечете бяла риза.

Бялата риза е като празно платно. Там е за теб, като стар приятел. Това е като току-що паднал сняг. Или бял мрамор. Чисто и просто. Има върховна яснота. Особено за онези от вас, които тепърва започват да се обличат правилно. Започнете от дъното. Бялата риза е основен градивен елемент", .

"Тя никога не може да бъде грешен избор.

Обличайки я сутрин, то вече сте на 50% готови с тоалета си. Останалото просто си идва на мястото. Така че защо да не извадите лист от книгата на Робърт Мюлер и да оставите цветът на ангелите да говори".
vbox7