Живеем в ерата на инфлуенсърите, а Валери Йорданова е една от най-популярните родни влогърги и инфлуенсърки. Тя е момичето, което ни радва с разнообразни теми в своя канал - готвене, съвети за красота и мода, домашен уют и много пътешествия. Както сама се описва, та е "кралицата на пътешествията" и е пътувала на доста места. Родният "Forbes" дори я постави на шесто място в класацията им за най-влиятелни инфлуенсъри в България. Вижте още в канала "Social Virals" във vbox7.

Безспорно е, че Валери е успешна в това, което прави и е доказателството, че с желание и работа всичко се получава. Родена е в Плевен, но от няколко години живее в София заедно със своята половинка Мартин. Завършила е маркетинг, но също и туризъм, което вероятно обяснява нейната страст към пътешествията. Без значение дали става дума за далечна дестинация или някоя родна, тя определено знае как да планира пътешествията си.
 

Споделяла е, че има много любими места, които е посещавала в годините. Голяма следа обаче в съзнанието ѝ е оставило пътуването в Сингапур. Там хората са много стриктни в спазването на законите, а и самите те са доста различни и интересни.

По време на една почивка в Кипър, Валери и нейната половинка си наели автомобил, с който обиколили почти целия остров. Едно невероятно място, което определено си заслужава да бъде посетено един ден, ако все още не сте. В Йордания пък била силно впечатлена от пустинята и Петра.
 

Валери споделя всички тези мигове със своите последователи, с които е доста близка и обича да поддържа топъл контакт. Често проверява съобщенията си, отговаря на коментари и се старае да обърне малко внимание на всеки. Имало дори момент, в който от толкова отговаряне цялата ѝ ръка от китката надолу треперела, но сега вече знае как да организира времето, което отделя за отговори на последователи, за да не се претоварва.