Тервел и Стойко напуснаха VIP Brother дни преди големия финал
Тервел и Стойко напуснаха VIP Brother дни преди големия финал / Нова тв

В сряда вечер Къщата на VIP Brother 2013 се лиши от още двама Съквартиранти. Тервел Пулев и Стойко Сакалиев напуснаха шоуто няколко дни преди големия финал на 16 ноември.

„Отговорих си на много лични въпроси, но повечето неща преживях вътрешно!" сподели за престоя си Тервел.

Съквартирантите се строиха в редица за Сакалиев, изпращайки го, като световноизвестните футболни звезди. Най-веселият Съквартирант на VIP Brother 2013 не пропусна да пренесе „Шоуто на Саката" и в студиото на Ники Кънчев.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ BIG Brother ще провери дали Съквартирантите са готови на всичко в името на победата. Изправени пред поредното изобретение, наречено „Генератора на случайността", звездите ще се сблъскат с поредица интересни предизвикателства.

Тервел и Стойко напуснаха VIP Brother дни преди големия финал
netinfo

Лияна ще се опита да бъде изключително сериозна, докато чете стихотворение от Иван Вазов и същевременно яде люти чушки. Стойко ще трябва да се обясни в любов на Станка, докато дъвче лимони. На Пламен Медаров ще бъде поставена задачата да изтанцува еротичен танц, но с условието да бъде „охладен" - той ще влезе в съблазнителна роля с кубчета лед в бельото си.

От два месеца Съквартирантите живеят в изолация от външния свят и са в пълно неведение за случващото се в България. Тази вечер BIG Brother ще отвори очите им за събития, към които нито един българин не може остане безразличен. Звездите на VIP Brother 2013 ще видят толкова шокиращи картини, че някои от тях дори ще се усъмнят в достоверността им.