Тейлър Суифт
Тейлър Суифт / iStock/Getty Images
Тейлър Суифт подаде ръка на няколко майки, които имат финансови затруднения заради пандемията от коронавируса и не могат да посрещнат празниците, пише TMZ.

Певицата дари по 13 000 долара в брой на 2 самотни майки, които са изживяват трудни времена и чиито истории бяха разказани скоро от „Вашингтон Поуст” в статия за милионите американци, които са безработни или преди празниците не могат да платят наемите си и комуналните услуги.

Жените - Ники Корнуел от Нашвил и Шелби Селевски от Мичиган – получиха коледното дарение от Тейлър, придружено от трогателни писма.

Тейлър написа на Ники ... "Четох за вас във" Вашингтон пост "и си помислих, че наистина е смело да споделите историята си. Съжалявам за всичко, което сте преживели през тази година и исках да ви изпратя този малък подарък - от едно момиче от Нашвил на друго".

В съобщението до Шелби се казва: "Изпращам ви този подарък, след като прочетох за вас във" Вашингтон пост ". Никой не трябва да изпитва стреса, на който сте била подложена. Надявам се вие и вашето красиво семейство да имате страхотен празничен сезон".

За съжаление в САЩ има още милиони, които също са в тежко положение и без друг правителствен стимул за подкрепа. Тейлър Суифт се надява нейният пример да бъде последвани и от други заможни хора, които да подкрепят бедните си сънародници, които се чувстват особено безпомощни в навечерието на Коледа.
БГНЕС