/ Gulliver/Getty Images
Тейлър Суифт разкри, че ще включи 120 страници от личните си дневници в 4 луксозни издания на новия си албум „Lover“, съобщи Контактмюзик. 29-годишната певица се готви да го издаде на 23 август.

Тейлър Суифт в центъра на нов скандал

„Издавам албуми от 13 години. 13 е щастливото ми число, така че си дадох сметка, че трябва да направя нещо. Започнах да пиша дневници, когато станах на 13 години. Отбелязала съм страниците, които смятам, че ще е интересно да бъдат прочетени. Описано е всичко, от времето, когато бях на 13 години и се върнах у дома след лош ден в училище, до наградите „Грами“, като се мине през промените в живота ми като тийнейджърка“, споделя звездата.

Обявиха номинациите за музикалните награди на MTV

Тейлър Суифт наскоро пусна новата си песен „The Archer“, която е най-личната в предстоящия да излезе неин албум „Lover“. За да се спази традицията, „The Archer“ ще е петата песен в диска.

„Много неща в албума са свързани емоционално с мен“, поясни певицата. „Исках да пусна петата песен от албума преди излизането му. За мен петата песен е свързана с традиция. Когато записвам албуми, инстинктивно включвам повече лични и емоционални неща в петата песен“, споделя още звездата.
БТА