Татуировките в днешно време не са нещо оригинално, почти всеки срещнат има  по нещо нарисувано по тялото си. Е, някои татуировки са интересни, красиви и си личи, че е вложен смисъл, но за други може да съжалявате един ден, пише каналът "Cool News" във vbox7. Татуисти споделят кои са нещата, които не трябва да правите.

Герои на "Дисни"

Някои са сладки и изглежда добре на 16-годишно момиче, но на една сериозна жена не стоят толкова добре. Ето защо трябва да не се изкушавате да си татуирате патенце или русалка, защото си мислите сега, че ще сте яки.
 

Татуси на врата 

Татусите на врата са готини, но ако изглеждат като този на Кристина Агилера, който е Xtina. Всякакви вдъхновяващи цитати обаче са повече от криндж.
 

Татуси на малки птички

Доста са жените, които искат татуировка на две птички. На врата, на ръката, на глезена и т.н., но татуисти препоръчват да не си го причинявате. Татусът от снимката обаче е доста красив и нежен.
 

С дати и чужди имена

Не си татуирайте името на половинката си, както и рождените дати. Сериозно ли ви е трудно да ги запаметите, че държите да ги изпишете с мастило на гърдите си? Е, ако много ви харесва и ви влече тази естетика... Татуисти обаче смятат, че е време тази мода да отмине.