Познаваме Дуейн Джонсън - Скалата най-вече от филмите, в които се снима. Някои от нас си го спомнят и в ролята му на кечист, но всички ние знаем, че перфектната му физика е негова визитна картичка.

Скалата продължава да полага сериозни усилия винаги да е в топ форма и дори пандемията. Локдаунът не му послужи за оправдание да се занемари. А по внушителната му фигура винаги виждаме и впечатляващи татуси. Каква е историята зад тези рисунки?

Скалата „блесна“ на холивудската Алея на славата (СНИМКИ)

"Историята на моите татуировки е много сложна - свързана е с всички неща, които са важни за мен, които ме вълнуват и които карат сърцето ми да бие", споделя той, цитиран от Men's Health. "Всичко се свежда до три неща - семейството ми, защитата на семейството ми и войнският ми дух". Но кое какво означава? Вижте в канала "Stars News" във vbox7.
 

Татусът на лявото рамо и гърдите

Трайбъл татусът се състои от няколко елементи, с които Скалата почита своите самоански корени, както и пътя му към успеха. По думите му слънцето на врата е символ на това, че се е научил да цени всеки урок на съдбата. Окото на гърдите му също е символ на борбата.

Горд татко мечок: Скалата с дъщеря си Симон (СНИМКИ)

Що се отнася до останалите символи от този татус, те представят историята на Скалата, както и тази на семейството му. Цялостната рисунка е направена в три сесии за 60 часа.

Татусът на дясната ръка

До 2017 г. Скалата имаше малка татуировка на бик на бицепса си. През август и ноември обаче той е заличен и на мястото му има голяма, мащабна и реалистична рисунка, която е отново на бик. "Вписвах този бик в своето ДНК в продължение на две десетилетия. Това съм аз. Той се превърна в символ на сила, устойчивост, чувства, сила и предизвикателство за толкова много хора по целия свят", написа той. Рогата на бика пък били символ на инерцията и напредъка.