Танцьорката Яна Акимова в горещо танго с Тервел Пулев
Танцьорката Яна Акимова в горещо танго с Тервел Пулев / Нова тв

Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В титанична битка ще влязат лидерите и стратезите на Къщата. В лайв изданието от 20:00 часа един до друг ще застанат номинираните Тервел Пулев, Станка Златева, Мира Радева, дъщеря й Анна и Пламен, които ще имат нужда от подкрепата на своите фенове повече от всякога.

За целта BIG Brother възложи индивидуални задачи на номинираните. Всеки един от тях ще се изправи пред слабостите и недостатъците си, превръщайки ги в свое качество. Предизвикателството на Тервел ще бъде свързано с развиването на нови умения в една изключително приятна компания. Боксьорът ще изпълни специален танц, който разучава през последните дни с професионалист. В ролята на танцов партньор на Тервел ще влезе една от звездите на Dancing Stars Яна Акимова.

През последните дни тя направи тренировки с шампиона, за да го посвети в един от най-чувствените танци - тангото. Днес, част от Къщата ще се превърне в сцена, на която Тервел под вещото ръководство на Яна, ще трябва да покаже пластика и стъпки, различни от тези на боксовия ринг.