Тайните за красота на Скарлет Йохансон
Тайните за красота на Скарлет Йохансон / снимка: Guliver/Getty Images

Филмовата звезда и красавица Скарлет Йохансон обича да си боядисва косата, никога не ляга без да си махне грима и си похапва, когато й е сладко, става ясно от нейно интервю, в което разказва как поддържа външността си.

Тя препоръчва на жените да си сменят цвета на косата по-често.

„Променяйки цвета на косата, вие променяте и цветовия тип на външността си, оттук е необходимо да промените гардероба и грима си. Това е изключително интересно, истинско творчество е, никога не знаеш какво ще излезе накрая", разказва тя.

По думите й смяната на цвета на косата прави жената по-привлекателна за мъжа. За да поддържа косата си, тя отделя много време и използва както козметика, така и бабини рецепти. „Просто ги смятам за необходими", казва тя.

Относно кожата всяка сутрин тя мие лицето си с мек сапун и изпива чаша вода с лимон.

„Изобщо гледам да пия повече вода, това е добре за кожата. Също никога не си лягам, без да си сваля грима, дори да е 4 часа сутринта", споделя актрисата. Тя също разкрива, че не си слага кремове всеки ден и оставя кожата „да диша". Ако има свободен ден, дава почивка и на кожата си.

През зимата и лятото си прави два пъти седмично маски на кожата, а пролетта и есента - веднъж седмично. Напоследък предпочита също домашните маски пред купените.
Редовно използва крем срещу бръчки, туш и молив за веждите, руж и сенки - кремави и сухи.

Скарлет Йохансон не се подлага на диети, позволява си хамбургери, чипсове, тестени изделия. Не се притеснява от излишни калории, защото прекарва много време на фитнес.

Източник: БГНЕС