Тайната за красота на Джилиън Андерсън
Тайната за красота на Джилиън Андерсън / БГНЕС, архив

Америка е обсебена от козметичната хирургия. За това популярно схващане се възмущава и 47-годишната звезда от „Досиетата Х" Джилиън Андерсън.

„Мисля че в Европа, като цяло, битува представата, че жените, които остаряват естествено, могат да бъдат красиви. Не съм сигурна, че разбиранията в Америка и по-специално - в Лос Анджелис, са такива. Смятам, че това е недостатък, както и бръчките са недостатък", заявява Андерсън в скорошно свое интервю.

Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън живеят заедно

„Човек трябва да приеме процеса на остаряване и възрастта си, което е трудно", допълва тя.
Майката на три деца, две от които са на по-малко от 10-годишна възраст, признава, че започнала да обръща повече на внимание на кожата си, след като навършила 40 и забелязала ефекта от стареенето.

В момента тя е „зависима" от овляжняващи продукти за кожа, но се обръща и към различни методи за благоразположението на духа си.

„Започвам деня си с медитация... Това създава огромна разлика. Когато съм се наспала, медитирам, ям здравословно и постигам баланс между работата, семейството, приятелите, а заедно с това съм стимулирана културно и интелектуално, тогава се чувствам най-пълноценна и щастлива", заявява Андерсън.

Източник: БГНЕС