Съживете страстта в секс магазините
Съживете страстта в секс магазините / снимка: Guliver/Getty Images

Според статистиката секс магазините са посещавани предимно от съпрузи, които са заедно от години. В това няма нищо необичайно - с времето страстта гасне, а големият избор на интимни предмети може да внесе нещо ново в заседналите отношения, окуражава специализираното онлайн издание sex-news.ru.

Такива магазини привличат с разнообразен асортимент от еротично бельо за мъже и жени. Тук може да се намерят и бельо с дантели, и изделия от кожа и латекс. С помощта на различното бельо и дори секс костюми може да откриете себе си или „половинката си” в нова светлина.

В секс шоповете са популярни и дезодоранти с феромони, играчки, аксесоари, стимулатор, козметика - с тях може да решите деликатни проблеми, пише БГНЕС.

Първите сексуални играчки са били изготвени през 16 в. за китайките - те са били правени по поръчка. В онези времена са ги ползвали не само знатните представителки на слабия пол, но и жени, които небогати жени. Първият секс магазин се е появил през 60-те години на миналия век и е бил предназначен за задоволяване на потребностите на дамите.