Съпругата на Берлускони недоволна от влечението му към красиви жени
Съпругата на Берлускони недоволна от влечението му към красиви жени / снимка: БГНЕС

Влечението на италианския премиер Силвио Берлускони към красиви жени причинява "страдание" на съпругата му, която написа отворено писмо, цитирано от БГНЕС.

 

"Искам да стане ясно, че аз и децата ми сме жертви, а не съучастници в тази ситуация. Ние трябва да се примиряваме с нея и това ни причинява страдание", пише Вероника Ларио. В писмото, което е второто подобно, написано от съпругата на Берлускони, тя говори за избора на съпруга си на кандидатки от неговата партия "Народ на свободата" за изборите за Европейски парламент през юни.

 

Някои от тях са красиви млади дами, които нямат никакъв политически опит. "Присъствието на красиви жени в политиката не е нито предимство, нито недостатък", пише Ларио, която е бивша актриса и е с 20 г. по-млада от Берлускони. "Но зад фасадата на женската им хубост по-сериозното е, че безсрамието и липсата на задръжки на Берлускони, намаляват доверието във всички тези жени", посочва Ларио и допълва, че това важи особено за тези жени, които са били винаги на предна линия, отстоявайки правата си.