Съквартирантите се изповядват пред Парис Хилтън
Съквартирантите се изповядват пред Парис Хилтън / Нова тв

Съквартирантите във VIP Brother 2013 отварят сърцата си пред гост звездата на сезона - Парис Хилтън. Богатата наследница влиза в ролята на изповедник на участниците с мисията „Истината или се осмеляваш”. Парис ще зададе безпощадни и неудобни въпроси към VIP Съквартирантите, на които те трябва да отговорят, издавайки подробности от личния си живот.

В нощта на откровенията Лияна признава, че е силно притеснена от ревността на бащата на детето си. Отношенията между фолк дивата и Мариан Кюрпанов са обект на специално внимание в Къщата и тя споделя своите опасения как те ще бъдат изтълкувани навън. Пред зрителите фолк певицата ще разкрие повече за бившия си мъж и защо се страхува от неговите реакции.

Известният футболист Стойко Сакалиев също решава да се изповяда във VIP Brother в момент, когато всяка една от звездите е готова да сподели нещо съкровено. Пред Парис той ще направи признания за греховете към бившата си съпругата.

Напрежението сред номинираните Мишо Шамара, Еделвайс, Мариан Кюрпанов и Иво расте с всеки изминал час. Топ моделът е твърдо решен да продължи със сериозните тренировки, защото след броени дни ще трябва да се изправи в битка срещу останалите Съквартиранти, за да извоюва своето място в Къщата. Социоложката Мира Радева е силно обезпокоена, че ако нейният съпруг Иво напусне Къщата в понеделник, тя ще трябва да продължи участието си сама.

Снощи участникът Ангел Рашков реши да напусне Къщата на VIP Brother.

Какви тайни от личния си живот ще споделят участниците във VIP Brother 2013 пред Парис Хилтън? Как ще бъдат провокирани от марионетката в Къщата – Пламен и накъде ще поеме приятелството между красивата Лияна и ефектния модел Мариан Кюрпанов? - предстои да видите тази вечер само в ефира на Нова ТВ от 20:00 часа.