Съквартирантите отрязват косите си в нова Мисия
Съквартирантите отрязват косите си в нова Мисия / снимки: ВИП Брадър

Новата Мисия, която Big Brother постави, разтърси някои от Съквартирантите. Пред участниците беше поставена задача да отрежат косите си и да напълнят максимално пространство от буркани, с които разполагаха.

Новото предизвикателство във VIP Brother 2013 се оказа доста емоционална за попфолк певицата Лияна, която не успя да сдържи сълзите си, но въпреки всичко самоотвержено отряза част от косата си в името на общата кауза. Никой от Съквартирантите не подозира, че Мисията е върнала Лияна към едно от най-кошмарните преживявания в живота й.

За Марионетката на зрителите Пламен саможертвата на останалите не е от особено значение и той ще си позволи даже да иронизира поведението на Лияна. Това ще предизвика топ модела Мариан, за когото кавалерството стои преди всичко и така в Къщата ще се развихри нов конфликт и сблъсък на гледни точки.

По-късно Мариан сподели в откровен разговор с певицата Ирина Флорин за трънливия път, който е извървял, за да може да се похвали с 15 години опит в модните столици Милано, Париж и Ню Йорк.

През последните дни в Къщата се заражда едно ново приятелство. Все по-често хубавата Лияна и шампионът Тервел Пулев се оказват опасно близо един до друг, наслаждавайки се на общуването помежду си. Тази вечер, в двора на звездите ще стане наистина горещо, когато Лияна ще реши да направи масаж и да се докосне до съвършеното тяло на боксьора.

Как ще протече Мисията на Съквартирантите и какъв е ужасяващият спомен на Лиана? Колко интимна ще бъде фолк дивата с Тервел Пулев и какви ще бъдат поредните провокации на Пламен, зрителите ще разберат тази вечер във VIP Brother в ефира на Нова телевизия от 20.00 ч.