Аз съм Светлана Василева и съм фотомодел.

Всичко започна през 2009-та година, благодарение на конкурса „Мис Плеймейт". Явих се на кастинг, одобриха ме веднага, оттам ми се вдигна малко повече самочувствието. И след като спечелих „Мис Плейбой" - и то бях единствената „Мис Плейбой" - тогава ми се вдигна самочувствието още повече.

Една от мечтите ми беше да имам мъж футболист. Грешка е, не харесвам вече футболисти. Аз търся сериозен мъж до себе си. Политик - не. Тенисист - може. Григор?

Повечето скандали около мен са клюки, интриги. Да, има много мъже около мен, не го отричам, но жените сме доста злобни, убедила съм се. По-злобни и по-големи интриганти от жените няма. И съм си патила от такива приятелки.

Жените, за които са писали, че имам скандал с тях, са били Николета Лозанова, Моника Валериева и Преслава. С Преслава поддържам много добри отношения. За Моника... Коя беше Моника? Нямам спомен, така че няма как да говоря за Моника.

По принцип като характер съм много наивна. Наистина, аз съм едно скромно, срамежливо, притеснително момиче. Но както казах, аз длъжна не оставам. И никога няма да позволя някой да ме смачка, да ме стъпче и да прави с мен каквото си иска, защото по принцип изглеждам добра, наивна и глупава, но не съм такава. По-добре пожелавам на никой да не ме ядосва! Ставам много злобен човек. Много съм и лоша.

Единственото нещо, което бих искала да се върне назад и за което съжалявам, е, че когато не бях Светлана Василева, а бях Светлана от Търговище, бях по-щастлива. Тогава мога да кажа, че бях обичана; мога да кажа, че бях желана. Не всеки мъж би приел жена, която се е снимала гола и около която има постоянно скандали.

Надявам се, като вляза в Къщата на VIP Brother, да има наистина красиви мъже. Искам, като вляза вътре в самата Къща, прекрача прага и като видя само един мъж, да си кажа: „Ето това е моят мъж!". Да се влюбя и сутрин, като стана, да се чувствам притеснена. Да стана и да имам желанието веднага да се наглася; да имам желанието да флиртувам; да имам желанието да се закачам; да усетя тръпката. Ето това искам!

Мисля, че с женската конкуренция нямам проблем. С едно щракане на пръста и съм се оправила. Те да се пазят от мен, не аз от тях!

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.