Синди Крауфорд
Синди Крауфорд / Getty Images
Американската супермоделка и актриса Синди Крауфорд показа естествен вид и зарадва феновете си. Съответни кадри и коментари се появиха на нейната страница в Инстаграм.

56-годишната фотомоделка публикува серия от снимки. На една от тях тя позира сред растения и дървета - вижда се, че лицето й няма грим, а косата й е пусната. На друга снимка Крофърд се засне в огледалото също без грим. Тя е облечена в бяла роба.
 

Публикацията събра над 35 000 харесвания. Феновете се възхитиха на външния вид на Синди Крауфорд и започнаха да пишат в коментарите.
 

„Красиви снимки!“, „Изглеждаш страхотно, Синди!“, „Невероятно и очарователно!“, „Толкова е хубаво да се наслаждаваш на естествената си красота“, „Огън!“, пишат те. През ноември 2022 г. Крауфорд беше представена на корицата на списание Haute Living и разкри начин за справяне със стреса. На публикуваната снимка 56-годишната знаменитост позира в мрежест панталон и черна риза, изпод която се вижда дантелено бельо. Освен това тя пробва дълга пола и сако на голо тяло.
БГНЕС