Супергероите избират нова Къртица
Супергероите избират нова Къртица / Къртицата 2: Разтърсване

В Базата предстои нова церемония по избор на Къртица, след като в събота, саботьорът Емил Русев бе разобличен и напусна играта. Официалното съобщение ще бъде направено от водещия Андрей Арнаудов, който ще поздрави супергероите с фактическата им победа над Къртицата и ще награди Групата с изобилие от храни и напитки. Щедрият кулинарен бонус ще анулира седмичния лов на Заселниците, но напук на всякаква логика, радостната атмосфера ще остане мираж в Базата.

Девизът на играта „Всеки срещу всеки" вече е в пълен ход и всички участници са в обтегнати отношения помежду си. Почти 3-месечната изолация от нормалния живот и наближаващия финал на Къртицата 2, очевидно командват страстите в Базата, където скандалите и обидните реплики вече са ежедневие. Супергероите са по-разединени от всякога, а ММА боеца Георги ще бъде фитилът на всяка взривоопасна ситуация. Жоро ще бъде откровен до болка в оценката си към Марина Мицич и няма да й спести нищо от мнението си за нея.

Оцелялата Бориса ще вдигне грандиозен скандал на Мис България Ивайла Бакалова, която пък я нарече „бебе". 23-годишната хубавица съвсем ще изостави обноските и ще бъде агресивна и към жените, и към мъжете. В скандала между нея и Георги, спасител ще бъде топ-охранителят Емил Каменов, който за пореден път ще успокоява страстите на своя „брат".

С много нерви, огромни противоречия и нова Къртица ще се сдобият Заселниците, а Базата е на път да експлодира от натрупаното напрежение. Новият саботьор ще наследи от стария тотал от 43 840 лв., 119 210 лв. остават за Групата.

Супергероите избират нова Къртица
netinfo