Стефания Колева качва над 200 кг за „Като две капки вода
Стефания Колева качва над 200 кг за „Като две капки вода / снимки: „Като две капки вода“, Нова Тв

Пореден мъжки образ предстои на Стефания Колева за утрешния - десети лайв на най-забавното шоу за преобразявания в ефира „Като две капки вода". Само че този път освен специален грим, тя ще трябва да напълнее и над 200 килограма, за да влезе в кожата на Israel Iz - хаваецът, който стана популярен с лиричната песен Somewhere Over The Rainbow. Как ще изглежда крехката блондинка, ще разберем в понеделник от 20.00 часа по Нова телевизия.

Друг участник също е изправен пред дилемата дали да се възползва от професионалните умения на стилистите и гримьори или направо да обръсне косата си.

Деян ще бъде Дони, чиято запазена марка е голата глава и специфичен тембър. „Кошмaрът на Нети" - да не й се падне на нея, й се размина, а 4-кратната победителка ще трябва да се справи с Аксел Роуз.

Стефания Колева качва над 200 кг за Като две капки вода"
netinfo

Иво, Павел и Неве ще се изправят един срещу друг в дуела на естрадните легенди. На Павел предстои да изпълни песен на българската легендарна певица Богдана Карадочева, Неве ще бъде Силвия Кацарова, а Иво продължава серията си женски образи с Алла Пугачова.

Стефания Колева качва над 200 кг за Като две капки вода"
netinfo

Още един мъж ще се преобрази напълно - Къци ще бъде латино дивата Дженифър Лопез. „Ставам все по-красива", коментира той подготовката си. Мая ще се превъплъти във Pharell Williams.

Стефания Колева качва над 200 кг за Като две капки вода"
netinfo

Кой ще се справи най-добре и ще бъде обявен за победител, и кой ще влезе в образа на Бионсе като специален гост, ще видим в понеделник, от 20.00 часа по Нова.