Средностатистическият български мъж продължава да живее с представата, че знае всичко, може всичко, че е перфектен любовник, бизнесмен и така нататък.

В предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия сексологът д-р Тодор Еров, моделът Бояна Генова и моделът Стефан Николов обсъдиха вярно ли е това и става ли наистина българският мъж.

Темата е провокирана от проучване за сексуалната удовлетвореност на българите, проведено в 18 града, в което са взели участие над 22 000 души.

Добър любовник ли е българинът?

Основният извод е, че българският мъж рядко има проблеми с ерекцията, добър любовник е и изпълнява отлично своите задължения в леглото.

Само около 20 % от анкетираните смятат, че българските мъже не стават заради липсата на сигурни доходи и здравословни проблеми.

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки

Повече от половината българи правят секс често и над 80% твърдят, че имат само един партньор. Месецът, в който се прави най-много секс е декември, заради празници и дългите нощи.

До какво води липсата на секс?

Според Бояна Генова българският мъж не става за секс. Това е свързано с липсата на самочувствие и комплескси. Българският мъж живее в стрес, има финансови проблеми и това го подтиска, дори и в леглото. Тя смята че нещата се случват по-бавно и трудно.

Мъжете предпочитат секса в 7:54 сутринта, а жените - в 23:11 вечерта

Според д-р Еров през последното десетилетие много са зачестили сексуалните нарушения. Тревожен факт и е проблемът с либидото при мъжете. Той каза още, че липсата на финансова стабилност води до тези проблеми. Друга причина, според него, е че има много еманципирани жени, които не проявяват никаква толерантност към мъжа.

Моделът Стефан Николов смята, че има много успели български мъже.

Източник: Novanews.bg