/ iStock/Getty Images
Полицията в сръбския град Крушевац арестува 35-годишна жена, заподозряна, че отвлякла 40-месечно бебе и го занесла при бившия си партньор. Както сама обяснила, направила е това, защото е искала да си върне любовта му, съобщават сръбските медии.

Жената представила на партньора си бебето като техен син.

"Съдейки по всичко, жената от няколко месеца е кроила план как да си върне бившия партньор. Търсила е работа като детегледачка, за да може да представи детето като свое. Преди няколко дни я наела една майка, която имала момченце на 40 дни", казва източник на вестник "Телеграф".

Заподозряната казала вчера, че ще излезе с бебето да го разходи. Тогава занесла детето в дома на бившия си партньор. Уплашената майка се обадила в полицията и съобщила за изчезването на детето.

"Заподозряната казала на бившия си партньор, че родила преди месец и половина и това е техният син. Полицията прекъснала опитите ѝ да го убеди в тази история, като влязла в къщата и арестувала жената. Тя веднага признала всичко. Разпитан е и бившият ѝ партньор, който потвърдил, че са имали връзка, но не знаел нищо за нейна бременност", пише "Телеграф".

Полицията в Крушевац съобщи вчера, че с бързи и ефикасни действия е намерила 40-дневно бебе, чиято майка съобщила, че е изчезнало.
БТА