Спайс гърлс преговарят с Бекстрийт бойс за съвместно турне
Спайс гърлс преговарят с Бекстрийт бойс за съвместно турне / Guliver/Getty Images

Изпълнителките от "Спайс гърлс", които планират да се съберат за юбилейно световно турне догодина, водят преговори за съвместни изяви в САЩ с популярната група "Бекстрийт бойс", пише в. "Дейли стар".

10 причини да обичаме 90-те

През 2016 г. се навършват 20 години от излизането на първия сингъл на британската дамска формация - "Wannabe", превърнал се в огромен световен хит, и "спайските" Ема Бънтън, Мел Си, Гери Халиуел и Мел Би смятат да отбележат годишнината с поредица концерти по света. Към тях обаче няма да се присъедини петата изпълнителка от групата, модната дизайнерка и съпруга на бившия футболен ас Дейвид Бекъм Виктория Бекъм.

Причината да преговарят за съвместни изяви в САЩ с популярната група "Бекстрийт бойс" е притеснението на "спайските", че самостоятелно няма да могат да пълнят залите отвъд океана.

Backstreet Boys със звезда в Алеята на славата (СНИМКИ)

Неназован източник от обкръжението им казва за изданието: "Навремето момичетата бяха много популярни, но успехът им не продължи толкова дълго. От тогава мина доста време и сега те смятат, че ключът към разпродажбата на билети за шоутата им в САЩ е да концертират съвместно с друга, все още актуална формация".

Ей Джей Маклийн от "Бекстрийт бойс" е потвърдил, че преговарят с изпълнителките от "Спайс гърлс" за съвместни изяви.

Източник: БТА