София Вергара: Секси съм и имам прекрасно дупе
София Вергара: Секси съм и имам прекрасно дупе / Guliver/Getty Images

Колумбийската красавица София Вергара ще краси корицата на майския брой на списание Women`s Health, съобщи британският в. "Дейли мейл".

41-годишната красавица показва с удоволствие прекрасните си крака и чаровната си усмивка във фотосесията за списанието. Звездата от „Модерно семейство" споделя, че е наясно с факта, че изглежда много секси: "Ще ви кажа една истина. От много време съм харесвана заради моите гърди. Но ми омръзна да се говори само за това, защото съм наясно, че имам прекрасно дупе".

Майките в Холивуд - кариера, стил и сексапил

Вергара разкрива, че е много агресивна в леглото с гаджето си - 38-годишния бизнесмен Ник Льоб: "Надявам се гаджето ми да мисли, че съм като тигрица. Само веднъж ми е достатъчно да се видя с някой и да си представя дали искам от него нещо секси. За мен всичко е чувствена химия".

СНИМКИ: Най-красивите жени на 2012 година според People

Според нея доста хора се чувстват много секси в момента, в който се събудят. Но колумбийската звезда изпитвала това усещане чак след като си вземе душ, изсуши косата си и си направи маникюра, пише БГНЕС.

СНИМКИ: Страстно червено на наградите „Еми" 2011

София Вергара споменава, че през живота си винаги се е старала да изглежда привлекателна за силната половина от хората: "Аз съм латино, в нашата култура се обличаме привлекателно за мъжете, за нашите приятели или съпрузи, и то повече от другите момичета". И допълва, че за да изглежда привлекателна, никога не се мотаела из къщата си без сутиен и с увиснал бюст.

СНИМКИ: Холивудските звезди на Оскар партито на Vanity Fair

Следващата изява на София Вергара на големия екран ще бъде в лентата Chef, в която ще си партнира с Робърт Дауни-Джуниър.

София Вергара Секси съм и имам прекрасно дупе
netinfo