София Вергара иска да изглежда естествено в секс сцените
София Вергара иска да изглежда естествено в секс сцените / Guliver/Getty Images

Актрисата София Вергара сподели, че не чувства необходимост да отслабва за секс сцени, нито да се въздържа от любимата си храна, защото иска да изглежда естествено, когато действието на екрана стане горещо.

СНИМКИ: Най-сексапилните холивудски майки

Филмовата звезда била спокойна за снимането на секс тройката с Шарън Стоун и Джон Туртуро във филма на Уди Алън Fading Gigolo. За подготовката за пикантантната роля Вергара се погрижила единствено кожата й да изглежда хидратирана и свежа, пише БГНЕС.

СНИМКИ: Страстно червено на наградите „Еми" 2011

"Сложиха ми съвсем малко грим, защото той не ми допада по време на секс. По време на снимките на филма се пазех от слънцето, за да няма много голяма разлика от бански. Разчитах само на крем за сияйна кожа", казва красавицата.

Майките в Холивуд - кариера, стил и сексапил

"Не бях и на диета. Не вярвам на такива неща. Храня се умерено. Моята слабост са сладките, така че се въздържам само от десертите и то най-много седмица преди снимките", разказа Вергара пред "Ню Йорк Пост".

СНИМКИ: Холивудските звезди на Оскар партито на Vanity Fair

41-годишната звезда, определяна за едно от най-изкусителните жени в Холивуд, твърди, че всички трикове е научила, докато гледа легендарните актриси на червения килим. "Можем само да се учим едни от други. Аз се научих от София Лорен", споделила брюнетката.

СНИМКИ: И Актьорската гилдия раздаде награди

София Вергара иска да изглежда естествено в секс сцените
netinfo