Снимачната площадка на „Отмъстителите“ - същински Хелоуин
Снимачната площадка на „Отмъстителите“ - същински Хелоуин / снимки: Reuters

Актьорът Джеръми Ренър, който изпълнява ролята на Хоукай (Ястребовото око) в епичната лента „Отмъстителите", истински се наслаждавал на времето, прекарано с колегите си на снимачната площадка, тъй като атмосферата страшно много наподобявала Хелоуин.

„Когато всички се събирахме на едно място, това беше едновременно запомнящ се, забавен и дори малко зловещ момент", разказа актьорът. „Толкова бяхме нелепи в костюмите си на супергерои, а и беше много забавно да се смеем един на друг. Това винаги ще го помня", допълни Ренър.

Освен това Джеръми, чийто герой Хоукай използва лък, направо се влюбил в чука на Тор (Тор - Богът на гръмотевиците, в чийто образ се превъплъщава Крис Хемсуърт). Джеръми по цял ден размятал чука по снимачната площадка на "Отмъстителите".

"Отмъстителите" (The Avengers) е амбициозен проект на Marvel Studios под режисурата на ветерана във фантастиката Джос Уедън. Филмът включва неповторим екип от супергерои - Железния човек, Непобедимия Хълк, Тор - Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Хоукай - Ястребовото око, и Черната вдовица.

В главните роли в лентата ще видим цяло съзвездие от холивудски актьори - Робърт Дауни Джуниър (в ролята на Железния човек), Марк Ръфало (в ролята на Хълк), Крис Хемсуърт (в ролята на Тор), Скарлет Йохансон (в ролята на Черната вдовица), Джеръми Ренър ( в ролята на Хоукай), Крис Еванс (в ролята на Капитан Америка), Самюел Джаксън (в ролята на Ник Фюри), Коби Смълдърс ( в ролята на Мария Хил). В кожата на злодея Локи влиза Том Хидълстън.

Снимачната площадка на Отмъстителите  същински Хелоуин
netinfo