/ Gettyimages
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем си пасват идеално и в живота, и на снимачната площадка. За пореден път звездите показаха, че са идеален тандем – двамата се появиха на червения килим за премиерата на филма „Да обичаш Пабло“ и обраха овациите.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Gettyimages

Тяхната любовна история е изключително интересна и наподобява страстен любовен филм. Двамата се запознават 15 години преди между тях да пламнат чувства. Срещат се за първи път през 1992 г. на снимачната площадка на „Шунка, шунка“. Тогава обаче изобщо не са заинтригувани емоционално един от друг.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем откраднаха вниманието в Испания (СНИМКИ)

През 2001 г. Пенелопе започва връзка с колегата си Том Круз, която продължила три години. След това преминава през няколко неуспешни романса с колегите си Мат Деймън, Никълъс Кейдж, Матю Макконъхи. През това време Хавиер Бардем също покорява много женски сърца, но успява да запази похожденията си в тайна.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Gettyimages


Звездите, които се влюбиха на снимачната площадка

Съдбата го среща отново с красивата Пенелопе през 2008 г., когато двамата си партнират във „Вики, Кристина, Барселона“. Ролята била сложна за актрисата, а Хавиер й се притекъл на помощ. Така филмът за Пенелопе се оказал повече от успешен – спечелила „Оскар“ и се влюбила.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Gettyimages

Актьорите дълго криеха връзката си от медиите, твърдейки, че са само приятели. През 2010 г. обаче стана ясно, че са се оженили на Бахамите в присъствието на най-близките си. След сватбата се установили в Мадрид, където се ражда синът им Лео, а през 2012 г. се появява дъщеря им.

Сексапилната Пенелопе Крус събра погледите във Венеция (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Gettyimages

Днес двамата изглеждат повече от щастливи, споделящи не само малките неща от ежедневието си, но и успехите си в кариерата.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Gettyimages


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук