Принц Хари и херцогиня Меган
Принц Хари и херцогиня Меган / Gulliver/Getty Images
Принц Хари и съпругата му херцогиня Меган посрещнаха представители на страни от Общността на нациите на прием в Марлбъроу Хаус.

Вижте снимки от приема в галерията тук

Модните критици не пропуснаха да отбележат, че херцогинята на Съсекс този път беше избрала творение на американски дизайнер. Съпругата на принц Хари грееше в слънчева жълта рокля на нюйоркчанина Брандън Максуел, съчетана с обувки „Маноло Бланик“ и стилни диамантени обици.

Херцогиня Меган връща модата на откритите рамене (СНИМКИ)

Принц Хари и херцогиня Меган
Ръка за ръка - принц Хари и Меган в Марлбъроу Хаус Gulliver/Getty Images

„Меган и аз сме много развълнувани да се срещнем с толкова много представители на бъдещето на Общността“, заяви принц Хари, който е посланик за младежта на Общността на нациите.
„Нямаме търпение да ви видим в действие и да разберем какво ще предприемете за подобряване на живота във вашите страни и целия свят“, каза още принц Хари, който в ролята си на посланик насърчава младите хора от държавите, повечето от които са бивши колонии на Великобритания, да се борят с предизвикателствата.

Принц Хари и херцогиня Меган на прием в Бъкингамския дворец (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принц Хари и херцогиня Меган
Ръка за ръка - принц Хари и Меган в Марлбъроу Хаус Gulliver/Getty Images

Над 60 процента от жителите на Общността на нациите - около 2,4 милиарда души, са под 30-годишна възраст, уточняват от двореца Кенсингтън.

Общността на нациите е международна организация, в която членуват предимно бивши британски колонии.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук