Вече е ясно, че ще има десети сезон на "Откраднат живот". Новината дойде лично от продуцента на сериала Евтин Милошев и главната сценаристка Христина Апостолова. До снимките  обаче има доста време, а дотогава на любимите ни актьори им се полага заслужена почивка. Надникнахме в профилите им в Instagram, за да разберем как точно оползотворяват свободното си време. Вижте в канала "Уеб Цитати" във vbox7:

Диана Димитрова

Екранната д-р Огнянова благодари на всички за подкрепата, коментарите, съобщенията, а на екипа за професионализма, приятелството и работата. "В десети сезон ще очакваме Чудото", написа тя под снимка с колегите си от снимачната площадка, а малко по-късно я виждаме в градска среда с поуплашена котка, която чака като куче.
 
Димо Алексиев

По всичко личи, че лятото за актьора е започнало отдавна. Снимки, море, природа, пространство... това излъчват повечето снимки в профила на Алексиев. От тях не става ясно къде са правени, а актьорът не пише под тях, но по всичко личи, че си прекарва времето по страхотен начин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#besthelper #askher #explore #whysoserious

A post shared by Dimo Alexiev (@ako_iska6) on


Мартина Вачкова

Снимката по-горе се появи наскоро и бързо стана повод за публикации, коментари и откровена завист заради уютната тераса и доброто прекарване на времето. Последваха снимки от пролетна София, както и добре оползотворени междублокови пространства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Първо терасено парти🌿

A post shared by Мартина Вачкова (@martina_vachkova) on


Владо Пенев

Актьорът обича София и всяка негова нова снимка в Instagram го доказва. Изгреви, залези, трафик, цветя, забележителности... Владо Пенев определено има усет и око за красивото и му се насдлаждава дори в така баналния град.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залеза в отражение !! I ❤️ #sofia !!

A post shared by Vlado Penev / Владо Пенев (@vladopenev) on



 Наум Шопов

Актьорът и инфлуенсър води доста динамичен живот, но последните дни откри сезона на плажа и семейно отиде на къмпинг "Градина". През останалото време можем да го намерим във фитнес залите,  за които е споделял, че с нетърпение е чакал да отворят отново.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дългогодишното спортуване неминуемо води до болежки в ставите. За справяне с този проблем, трябва да се разчита само на клинично доказани решения. Такъв е и екстрактът от куркума във Flexofytol® Тя е мощен антиоксидант, който доказано спомага за справянето с възпалението в ставите, идващо от прекаленото им натоварване. Био-оптимизираният куркумин в тази формула има 2700 пъти по-добро усвояване спрямо стандартен екстракт. В стори, може да намерите линк към клиничното проучване, доказващо ефективността на куркумата. #sponsored

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on