След 28 години с Шанън Джийн Симънс от Kiss се ожени
След 28 години с Шанън Джийн Симънс от Kiss се ожени / снимка: Reuters, архив

Джийн Симънс, фронтмен на групата Kiss и неговата приятелка от 28 години, актрисата и бивш модел Playmate Шанън Туийд се ожениха този уикенд пред 400 гости.

Вечерната церемония на открито в събота в хотел „Бевърли хилс” е последната сватба на знаменитости, която се превърна в телевизионно събитие. То е насрочено за епизода на 18 октомври като част от новия сезон на риалити сериала „Gene Simmons Family Jewels” на A&E, който отразява неконвенционалната връзка на двойката от 2006 г. насам, разкрива БГНЕС.

Роденият в Израел 62-годишен Симънс и родената в Канада Туийд размениха обети, написани от самите тях. Сред гостите бяха Хю Хефнър, Бил Махър и колегите на Симънс от Kiss, като китаристът Пол Стенли участва в сватбеното парти. 54-годишната Туийд според сайта за знаменитости TMZ е носела диаманти на стойност 2,5 млн. долара - в добавка към венчалната й халка, за първия танц на вечерта. Дъщерята на двойката, 19-годишната Софи, бе шаферка, а 22-годишният им син Ник е автор на илюстрацията към поканата за сватбата.

Симънс е бас-китарист и певец в Kiss, която има хитове като „Detroit Rock City” и „Rock and Roll All Night”. Туийд се появява по страниците на Playboy през 80-те и участва в серия роли в нискобюджетни трилъри и приключенски филми.

След 28 години с Шанън Джийн Симънс от Kiss се ожени
netinfo