Преди около 3 седмици легендата ни в художествената гимнастика, Илиана Раева, стана баба за втори път. Нейната дъщеря, Славея, роди малката Емили, която по всичко личи е кръстена на дядо си от бащина страна - Емил. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За мен е важно в момента да имам достатъчно енергия в отглеждането и кърменето на малката. Покрай малкото спане и честото ставане нощем най-много си хапвам свежи салатки, царевичен корнфлейкс и разбира се шейк със сладолед😋🥗🥣🍼🍨 Водата в големи количества е задължителна. Останалото всичко е въпрос на нагласа. Щом малката спинка и мама и тати спинкат, в пълен синхрон сме. 😁👶🏼🍀🦄❤️ . . . . . #mama ##babygirl #babygirlstyle #healthymama #princessemily #myworld #babyworld #mivida #miprincesita #miamor

A post shared by Slaveia Sirakova-Shaila (@slaveiasirakova) on


Славея Сиракова не почака много, за да започне да публикува селфита с малката Емили.

Изглежда  младата майка е суеверна и ще крие личицето на малкото момиченце, подобно на други популярни българи, станали наскоро родители. Някои поверия гласят, че в първите 40 дни от раждането бебето трябва да бъде пазено от зли очи. Дали ще видим скоро Емили, предстои да разберем.
 
Впечатление прави и формата на Славея. Тя изглежда перфектно и готова за лятото, ако разбира се епидемиологичните мерки в страната и по света позволят това.
 
Научихме, че Славея Сиракова ще става майка по Коледа. Тогава тя публикува селфи, на което се виждаше, че е в напреднала бременност. Малко по-късно се разбра, че и Виолета е бременна.

Мъжът на Славея се казва Иван. За него тя разказва, че било любов от пръв поглед, като двамата се запознали буквално на улицата. Събрало ги хобито им - моторите, но впоследствие се оказало, че имат и общи приятели. Двамата ще вдигнат и сватба, но тя ще бъде догодина. Славея призна, че никога не е мечтаела да се види в бяло, но след сватбата на сестра си вече мечтае за голямо и пищно тържество.