/ Gulliver/Getty Images
Китаристът на "Гънс ен роузис" Слаш издава албум заедно с Майлс Кенеди и групата "Конспиратърс", който ще излезе по време на предстоящото им турне в Северна Америка през есента, съобщи Контактмюзик.
 
Той е озаглавен "Living The Dream" и ще е четвъртият самостоятелен албум на Слаш. Групата на Майлс Кенеди и "Конспиратърс" включва Кенеди - вокали, Брент Фиц - барабани, Тод Кърнс - бас китара и Франк Сидорис - китара.

Предишният албум на Слаш "World On Fire", издаден през 2014 г., достигна до номер седем в британската класация за албуми. Слаш все още не е издал песни от "Living The Dream".
 
Първият самостоятелен албум на Слаш, който носеше неговото име, се появи през 2010 г. По него китаристът работи с Майлс Кенеди и плеяда от музиканти, от Иги Поп до Ози Озбърн. Последва "Apocaliptic Love" през 2012 г. - първият албум с надпис: "Слаш заедно с Майлс Кенеди и групата "Конспиратърс".
 
Турнето на Слаш започва на 13 септември 2018 г. с концерт в Лос Анджелис и ще завърши на фестивала "Афтършок" в Сакраменто на 14 октомври. Албумът "Living The Dream" ще излезе на 21 септември 2018 г.
 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА