Сладолед с моркови и кардамон е новият афродизиак
Сладолед с моркови и кардамон е новият афродизиак / sxc.hu

Вече има сладолед, който не само въздейства на вкусовите рецептори, но има ефект и върху сексуалния живот.

Новото ледено изкушение с вкус на моркови и кардамон е пълен с афродизиаци. Новото лакомство обединява източните и западните вкусове за постигане на "чиста съблазън", казват производителите.

Най-важната съставка е ароматната подправка кардамон, която е силен афродизиак при някои култури като в същото време е много полезна и за здравето, отбелязва БГНЕС. Кардамонът е полезен за различни респираторни алергии, храносмилателни проблеми и дори депресия.

В навечерието на Свети Валентин сладоледената компания Yummy Yorkshire, която е производител и на сладоледа афродизиак, ще представи още един изкушаващ вкус- сладък бадем, огнено люто чили и шоколад с мед и джинджифил.

"Смятаме, че Свети Валентин е перфектният повод хората да споделят интимни моменти. Какво по-хубаво можем да направим от това да споделим кутия сладолед с любимия? Сигурни сме, че нашият сладолед ще се хареса на любителите на студеното изкушение. Ако не сте толкова авантюристично настроени, винаги може да се обърнете към добрия стар шоколад", съветват създателите на новия сладолед афродизиак.