Скандал с бивша парламентарна шефка
Скандал с бивша парламентарна шефка / netinfo
Фотосесия за седмичника „Дженте“, в която Ирене Пивети, бивша председателка на Камарата на депутатите, се снима облечена в садо-мазо облекло, скандализира колегите й от телевизионната компания „Медиасет“.

След като напусна политиката, Ирене Пивети се отдаде на TV кариера и в момента е водеща на предаването „Модерни времена“ по един от каналите на Берлускони. Въпреки тоталната промяна във външния й вид, настъпила след завоя в кариерата й, Ирене Пивети този път бе по-предизвикателна от всякога. В репортажа за „Дженте“ екс-парламентарната шефка каза, че „се чувста секси като Catwoman". В подкрепа на думите й говори и косата й, подстригана пънк и боядисана в жълто.

За редакцията на „Видеонюз“, където сега работи Ирене Пивети, обаче това бе капката, от която преля чашата на търпението. В писмо до директора Джорджо Муле журналистите се оплакаха, че имиджът на колежката им няма нищо общо с редакционната линия на предаването. Това е обаче само поредната изява в жълтата преса на Ирене Пивети. Неотдавна тя позира по боксерки за жълтото списание „Ки“. /БГНЕС/