След като стана ясно, че световният и европейски шампион по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска е първият служебно дисквалифициран участник в историята на предаването „Игри на волята“, тя даде ексклузивно интервю по темата.

Албена Ситнилска е първият дисквалифициран играч в историята на Игри на волята

Припомняме, че 41-годишната Ситнилска наруши грубо правилата на риалити формата като успя да вкара телефон в предаването.

Защо е взела телефон в риалити формата и дали би го направила отново? Разберете сами:

Как се стигна до дисквалификацията ти?

Как се стигна? Откриха телефон, който си бях взела, тъй като навън имах доста проблеми с моята сестра, която имаше нужда от подкрепата ми и трябваше по някакъв начин да държа връзка с нея, а знам, че тук връзка с външния свят няма. И единствената причина беше това - да мога да ѝ помогна, както.. нали.. оттук, защото нямаше друг вариант. Влязох в Игрите, а нейният проблем се случи малко преди да трябва да влизам в Игрите и трябваше да измисля някакъв вариант как да не я оставям сама.

Какво почувства, разбирайки, че си дисквалифицирана?

Естествено, че ми стана неприятно. Но знам, че навън реалният живот е много по-важен от играта и честно казано, знам че не е правилно, но предпочитам да съм могла да помогна на сестра ми, отколкото това, че са ме хванали с телефон. Нали, ОК, не е честно за останалите играчи - те не са имали връзка с близките си, но в моя случай проблемът е наистина сериозен и нямаше как да я оставя.

Кой беше най-трудният ти момент в предаването?
 
Трудни моменти имаше много. Още с влизането в играта установихме, че сме отбор само от жени, което естествено, намали шансовете ни на 10%… според мен. Попаднахме 3 седмици на реката, където гладът си оказа влияние. Всички бяхме свалили много килограми, психически и физически бяхме много зле и се борихме по някакъв начин, но не сме се и предавали. Като дойдоха мъже при нас, малко така видяхме, че може да има и хубава част от играта и че не всичко е толкова тежко и черно. Мисля, че това бяха най-трудните дни - на реката.

Може ли жена да спечели „Игри на волята“?

 Искрено се надявам да спечели жена. Има много силни жени този сезон и им го пожелавам наистина. Ще им стискам палци.

 С кой ще останеш близка от своето племе?
 
От моето племе с всички. Просто с всички много си паснахме, много се подкрепяхме, много бяхме задружни и всички ще ми останат приятели за цял живот.

А с мъжкия състав в племето?
 
И с мъжките Амазонки също. Те също усетиха духа на нашето племе и мисля, че те се привързаха към нас, както ние към тях. Мисля, че и с тях ще си останем приятели.

Какво мислиш за отказа на Гатьо да се нарече Амазонка?

 Гатьо не искаше да приеме женското име Амазонка, но винаги даваше всичко от себе си и на 100% беше с нас в битки. Даже накрая прие да се нарече Амазонка. Това говори много за него, а и за нас, че сме се сплотили и сме станали едно племе.

Ако можеше да върнеш времето назад, би ли си взела телефона отново?

Най-вероятно пак щях да го взема, защото наистина мисля, че навън реалният живот - той е най-важен. Това е игра, която нали, всеки иска да играе, но когато излезеш - ти си пак в реалността и те чакат несгодите отвън, които трябва сам да оправяш. Така че, най-вероятно, пак бих го направила, ако съм в същата ситуация, в която съм сега.

Имаше ли момент преди шоуто, когато се чудеше дали да влезеш?
 
Ами, да. Точно, когато се случи проблемът със сестра ми наистина бях много раздвоена и не знаех как ще се оправя. Телефонът ми беше единствената надежда да мога да контролирам нещата отвън.

Какво искаш да пожелаеш на Амазонките?
 
На Амазонките искам да им пожелая да се държат, да излязат цели и да се запазят като отбор, колкото се може по-дълго и да се махнат от реката. И някой от тях да спечели - просто ще стискам палци за тях.

Това беше моето откровено интервю. Очаквайте още интересни видеа.



 
Игри на волята