Поредна доза „полезни" съвети за печелене на почитателки в първия български уеб тийн сериал на Vbox7.com

Най-новият епизод на „Не така, брат" ви очаква във Vbox7.com! Не пропускайте да разберете как отличникът Мишо започва научно упражнение по предмета "печелене на вниманието на готините момичета", което се провежда под ръководството на неговия брат и най-популярното момче в училище - Дидо.

„Не така, брат" - ускорени видео уроци за нещата, на които не те учат в час

В поредната доза впечатляващи размисли и недоразумения от „Не така, брат" ще видим:

1 Нов урок за „справяне с жените" с жокери и практическо приложение

2 Как да не си прекалено свестен и с визията на "принц Чарлз"

3 От какво можеш да си докараш мазоли... докато се опитваш да влезеш в перфектна фитнес форма!

Системен подход към романтиката в новия Не така брат
netinfo
Продуцентите от 7Talents канят всички ни да видим какви са окончателните резултати в новия епизод на „Не така, брат" във Vbox7.com.

Българският Кларк Дюк влиза в главната роля в „Не така, брат"

Ако все още не сте успели да се запознаете с героите на „Не така, брат", то сте пропуснали: големия брат и най-харесваното момче в училище - Дидо, който обикновено напътства брат си - отличника Мишо, как да се справя с момичетата. Малкият гений старателно прилага в практиката съветите на брат си, но винаги нещо се обърква...

Всъщност единственото нещо, което иска Мишо, е да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка - Вики, която този път държи камерата и документира поредната му издънка. В епизода ще видите и Беатрис, която се наслаждава шумно на живота.

Системен подход към романтиката в новия Не така брат
netinfo

Влог #2 от Нади и Иван е вече факт! Вижте кои са „5-те неща", които не харесват един в друг тук

Разберете с какви интересни млади хора се срещнаха продуцентите от 7Talents на кастинга за първия български уеб тийн сериал „Не така, брат" в ексклузивното видео

Можете да се абонирате за „Не така, брат" във Vbox7, да харесате сериала във Facebook или да го следвате в Instagram и Twitter.