Синът на Мадона блокира майка си в Instagram
Синът на Мадона блокира майка си в Instagram / Guliver/Getty Images

Обтегнатите отношения между Роко Ричи, сина на Мадона, и Кралицата на попа явно са се задълбочили - тийнейджърът е блокирал прочутата си майка в сайта Instagram, съобщи Контактмюзик.

Роко Ричи има около 138 000 последователи в Instagram, но сред тях вече не е известната му родителка. След като я е блокирал, Мадона вече няма да може да вижда постовете му в сайта. Тийнеджърът не само е блокирал майка си, но и е престанал да бъде неин последовател в Instagram. Бащата на Роко Ричи, британският режисьор Гай Ричи, и съпругата му Джаки Ейнсли, обаче не са блокирани от младежа.

Синът на Мадона притеснен от нейни голи снимки

"Това, че Роко е блокирал майка си в социална мрежа, е лош знак. Да се надяваме, че постъпката му не е нещо повече от обичаен проблем между тийнейджър и родител", казва неназован източник, цитиран от британския таблоид "Сън".

Мадона понастоящем води попечителска битка с бившия си съпруг Гай Ричи за това къде трябва да живее синът им, след като след празниците Роко е отказал да се върне при майка си в САЩ и е останал с баща си и съпругата му във Великобритания.

Мадона и Гай Ричи се разведоха през 2008 г. след продължил близо осем години брак, по време на който осиновиха 10-годишния Дейви Банда. Кралицата на попа има и две дъщери, биологичната Лурдес и осиновената Мърси Джеймс.

Гай Ричи има три деца от връзката си с Джаки Ейнсли, за която се ожени през юли миналата година.

Източник: БТА