Синът на Енио Мориконе VIP гост на конкурса Лейди България
Синът на Енио Мориконе VIP гост на конкурса Лейди България / netinfo
Известният италиански композитор и диригент Андреа Мориконе, който е на път да надмине по слава баща си, идва у нас по покана на организаторката на конкурса "Лейди България" – Теодора Колчева и Hypnotic.

Гергана, Боряна, Мария и Марина са подготвили изненада за конкурса “Лейди България”. Красавиците от Hypnotic ще открият конкурса с живо изпълнение на парчето им „Танц със саби” на Хачетурян, за което хореография специално за тях е създала балерината Маргарита Будинова. Талантливите музикантки ще се озоват в центъра на ефектно огнено шоу, което ще отбележи началото на конкурса.

Квартет Hypnotic ще свирят и танцуват пред очите на сина на прочутия Енио Мориконе, който ще бъде гост на “Лейди България”. Някои от красавиците имат участие в записите му, които той реализира в България, а останалите момичета са развълнувани от предстоящото си запознанство с него, защото следващият проект, над който ще работят, е по музика на баща му. “Докосването до световен талант като него може да даде много на всеки музикант”, смята още цигуларката Гергана.

На 6 декември талантливият италианец Андреа Мориконе ще има възможността да се вдъхнови и от невероятната красота и грация на българските дами, които ще участват в конкурса “Лейди България”.