Синтия Никсън е разочарована от Сексът и градът
Синтия Никсън е разочарована от Сексът и градът / снимка: БГНЕС

Актрисата от сериала "Сексът и градът" Синтия Никсън е разочарована от посланието, което филмът излъчва от малкия екран, пише БГНЕС.

Никсън, която имаше роля на дръзка адвокатка в Манхатън и "мелачка" на мъже, помни и най-малкия детайл от сюжета на сериала. Тя сподели, че е горда, че участва в световноизвестната продукция, но в същото време е разочарована от начина, по който се представя отношението на момичетата към любовта.

В интервю за "Ню Йорк Таймс" звездата даде пример с епизода, в който главната героиня Кари получава огромен гардероб от приятеля си Тузара. Всички започват да ръкопляскат. "Нима жените смятат, че любовта и парите са едно и също нещо и че най-важното е да си намериш мъж, който да ти подарява подобни гардероби?", попита актрисата.

Според червенокоската Тузара многократно "купува" любовта на Кари Брадшоу. "Напълно възможно е жените, които са гледали този епизод, да са изпитали истински екстаз и завист към героинята на екрана, но любовта не е само един гардероб, тя е много повече", заяви актрисата.