Симона Пейчева влиза във VIP Dance

Симона  Пейчева влиза във VIP Dance
Симона Пейчева влиза във VIP Dance

Симона Пейчева влиза на мястото на Елица Тодорова във VIP Dance. Причината за промяната в отбора е тежката контузия на колената на Елица. От утре партньорка на Крум ще бъде Симона Пейчева, една от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика през последните години.

Междувременно организаторите на предаването съобщават, че Ива Софиянска  се завръща на дансинга в петък, заедно с отбора си ще се бори на елиминациите за оставане в шоуто. Отсъствието на Ива от шоуто бе заради стомашночревна инфекция, а двете й сестри я заместиха в надпреварата. Нейният отбор бе оценен с най-малко точки от журито за изпълненията си в понеделник и вторник.

Другите три  отбора, които ще танцуват в петъчната вечер на елиминации, са тези на Даниела и Камен Воденичаров, Мария Силвестър и Боби Турбото и Николета Лозанова и Нед. Всеки от тях ще представи по два танца - единият, изпълнен само от професионалистите в тийма, а другият от звездите. Кой ще напусне надпреварата зависи само от зрителските гласове.

Специален гост на петъчното издание на VIP Dance ще е една от най-талантливите български изпълнителки Белослава. Тя ще бъде кулминацията във оспорваната надпревара в петък по Нова телевизия.