Преразпределението на племената в „Игри на волята: България“ доведе до нови интриги и коалиции
Втората капитанска битка след сливането на племената в третия сезон на „Игри на волята: България“ изправи един срещу друг Симеон и Неделчо. В изключително тежката изометрична битка лидерите на Приключенците и Бойците не се предадоха до последно, въпреки болката и трудността на задачата. Симеон успя да надделее и да грабне победата. Без колебание той избра предимството за новото си племе пред личната облага от грошове.

NOVA

След преразпределението на племената, което Елизабет направи при завръщането си от Плажа на отшелника, не липсваха нови интриги и коалиции. Мани сподели намеренията и плановете на бившето си племе пред Приключенците. Бойците от своя страна останаха много доволни от новите попълнения и не скриха радостта си от присъединяването им към отбора.

NOVA

Какво ще е предимството за Приключенците в утрешната номинационна битка? Пред какво предизвикателство ще се изправят двете племена? Бойци или Приключенци ще спечелят битката и ще се спасят от съвет? Кой ще бъде първият номиниран и от кое племе ще е? – разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.