След като наскоро актьорът Майкъл Б. Джордан, който изпълни главната роля в първите два филма за боксьора Адонис Крийд, потвърди, че ще дебютира като режисьор с третия филм от поредицата, големият въпрос, развълнувал феновете, беше дали Силвестър Сталоун ще се завърне в познатия му култов образ на Роки Балбоа.

Силвестър Сталоун – от проблемно дете до велик екшън герой (СНИМКИ)

Сега става ясно, че актьорът няма да е част от екипа на "Крийд 3", съобщи "Холивуд рипортър".

Майкъл Б. Джордан потвърди в началото на март, че ще режисира филма "Крийд 3", след като в края на миналата година екранната му партньорка Теса Томпсън загатна, че актьорът ще дебютира зад камера.

Силвестър Сталоун и Майкъл Б. Джордан
Силвестър Сталоун и Майкъл Б. Джордан Gulliver/Getty Images

Освен че ще бъде режисьор на третия филм от боксьорската поредица, Джордан отново ще се превъплъти в главната роля на Адонис "Дони" Джонсън Крийд.

Коравият екшън герой и най-голямата му слабост (СНИМКИ)

Очаква се третият филм, проследяващ историята на младия боксьор, която се явява спин-оф на поредицата "Роки" със Силвестър Сталоун, да излезе на екран на 23 ноември 2022 г.

Заставайки зад камерата за филм, в който изпълнява главната роля, Майкъл Б. Джордан тръгва по стъпките на Силвестър Сталоун, режисирал четири филма от поредицата за Роки.

Най-сексапилните мъже в историята на класацията на People (СНИМКИ)

Слай се завърна в знаковата си роля в първите два филма за Крийд. За феновете обаче остана загадка дали отново ще видят своя любимец като Роки в качеството му на ментор на младия боксьор.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creed (@creedmovie)

По-рано през седмицата фен зададе въпрос към 74-годишния Силвестър Сталоун в Instagram дали ще се снима в "Крийд 3", на което актьорът отговори, че няма да се участва във филма. Сега негов представител е потвърдил, че Сталоун няма да е част от третата продукция, без обаче да разкрива причината.

Завръщането на Силвестър Сталоун като Роки Балбоа във филма "Крийд" от 2015 г. му донесе номинация за Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля.

Вторият филм от поредицата, в който Сталоун отново се превъплъти в знаковия си образ, излезе на екран през 2018 г.

И двете продукции получиха ласкави отзиви от критиката и се представиха добре в бокс-офиса, припомня изданието.
БТА