Ще загуби ли Джоли последния си осиновен син?
Ще загуби ли Джоли последния си осиновен син? / netinfo

Съпругата на Брад Пит Анджелина Джоли научи, че Пакс Тиен, детето, което неотдавна осинови, е биологично дете на наркоманка.

Според английския вестник "News of the World", зависимата от хероин Фам Тху Дунг е изоставила детето си два дни след раждането му и е възможно да поиска Пакс да се върне във Виетнам. Анджелина Джоли е много разтревожена, че 29-годишната биологична майка може да изнудва брачната двойка, за да получи пари или да оспори документите по осиновяване, които бяха подписани само от бабата и дядото на Пакс.

"Нашата дъщеря е зависима от хероин и животът и зависи от дрогата. Когато тя откри, че богата кинозвезда ще осинови детето й, тя реши да вземе пари. Възможно е тя да се опита да върне детето във Виетнам", казва дядото Шиен де Пакс. Според него дъщеря му Дунг е изоставила детето докато състоянието му в болницата е било критично.

Бебето е било родено недоносено и също е било наркозависимо. Пакс е бил изпратен в сиропиталището Там Бин в Хо Ши Мин и никога не е виждал майка си нито дядото и бабата, съобщи БГНЕС.

Шиен казва, че се страхували да не го обикнат, а нямали достатъчно средства да го гледат. Дунг иска да си го вземе защото е разбрала, че известна звезда го е осиновила. Ние подписахме документите за осиновяване и не искахме да знаем къде е дъщеря ни", казва Шиен.

Пакс е третото осиновено дете на Анджелина след Мадокс, който е от Камбоджа и е на 5 г. и двегодишната Захара от Етиопия. Джоли и Брад Пит имат дете плод на тяхната любов Шайло. Тя е на 10 месеца.