/ Gulliver/Getty Images
Камила Мороне е наполовина аржентинка и наполовина - американка, на което дължи екзотичните си черти. А напоследък името й все по-често е спрягано като възможната бъдеща госпожа Ди Каприо.

Любимецът на дамите: Как Леонардо ди Каприо „порасна“ на екрана (СНИМКИ) Ще скъса ли Леонардо ди Каприо с ергенския живот засега са само слухове. Актьорът излиза с красивата моделка от близо две години, но нещата изглеждат все по-сериозни.

Двойката упорито се опитва да запази личния си живот в сянка. Папараци обаче все по-често успяват да ги издебнат в мигове на нежности. Любопитно е, че всъщност Камила Мороне не е просто новото гадже на Лео. Освен като модел тя се изявява и като актриса.

Красавицата вече направи впечатление с драматичната си роля в "Мики и мечката" - история за 17-годишна тийнейджърка, която се грижи за баща си - пристрастен към успокоителните ветеран от войната в Ирак. Британският Vogue дори я определи като "следващото голямо чудо на фестивала в Кан". Дали обаче ще има същия успех и в сърцето на „вечния ерген“ Леонардо ди Каприо или ще се окаже само поредното завоевание - само времето ще покаже…

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук