/ NOVA
Гледайте комедийния сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVA
Маргарита (Михаела Павлова) е изправена пред сложно решение в новия епизод на „Много мой човек“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След романтичната нощ, която двамата с Виктор (Юлиян Малинов) имаха, навръх рождения ден на сина им, тя се чувства още по-объркана. За разлика от нея, Виктор почти лети от щастие и се надява, че ще получи шанс да върне жена си у дома. Как ще постъпи Марго в тази заплетена ситуация, докато настоящият й приятел Майкъл (Сотир Мелев) лежи ранен в болницата и кой път ще избере, за да продължи напред?

Ивана (Ели Колева) е сломена след изфабрикуваното от Петър (Калоян Катинчаров) признание, че има друга приятелка, за която скоро ще се жени. Ударът е тежък и тя не може да преживее огромното разочарование – дори не вижда смисъл да ходи на собствения си абитуриентски бал.

Отчаяното момиче няма представа, че истинската причина за поведението на нейния любими е съвсем различна. Той чувства, че е длъжен на баща й Мирослав (Башар Рахал) заради работата, която му е дал и оказаната подкрепа. Затова и Пепи приема условието на Миро да спре да се вижда с дъщеря му. Петър не иска да разочарова нито нея, нито баща й. Какво ще предприеме в крайна сметка и колко висока цена ще плати за решението си?

Започналото по неочакван начин запознанство на Рангел (Иван Петрушинов) и Надя (Петя Силянова) крие още изненади. След абсурдния развой на първия им разговор, дядото все пак получава обратно от Надя забравения си телефон. Тя пък осъзнава, че може би е действала прибързано, осъждайки го още на първата им нелепа среща и опитва да се реваншира за необмислената постъпка, с която го изпрати в ареста. Каква е идеята й и дали ще приключи добре този път?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.