Източници, близки до певицата Бритни Спиърс споделят, че публичните реакции около излизането на документалния филм "Framing Britney Spears" са вдъхновили певицата да разкаже всички публични подробности около живота си, но това трябва да се случи според нейните условия.

Коментира се още, че ако това се случи Бритни иска да разкаже своята история пред Опра Уинфри. Вижте в канала "Скандално" във vbox7.

„Entertainment Tonight“ съобщава, че поп звездата е благодарна за цялата подкрепа, която е получила от фенове и колеги, седмици след премиерата на продуцирания от Ню Йорк Таймс документален филм „Framing Britney Spears“.

Бритни Спиърс
Gulliver/Getty Images

Напоследък певицата е много по-щастлива и близките ѝ усещат, че е така заради голямото количество подкрепа, получена от страна на феновете.
 

Източници споделят, че Бритни е обмисляла да говори за миналото си, най-вече защото не смята, че другите трябва да разказват нейната история. Също така допълват, че тя обича да дава интервюта, но ако някога предприеме тази стъпка, Опра вероятно ще бъде първият ѝ избор.