/ NOVA
Гледайте комедийния сериал утре вечер от 20:00 ч. по NOVA
Комичните недоразумения в живота на тримата майстори се заплитат още повече, а истината заплашва да излезе наяве в следващия епизод на комедийния сериал „Много мой човек“ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Мирослав (Башар Рахал) е изключително доволен, защото е сигурен, че е постигнал голямата си цел, да вразуми своето дете. Веднъж разделил Ивана (Ели Колева) и Петър (Калоян Катинчаров), той дори стига по-далеч – сам избира подходящ кавалер за бала на дъщеря си, спрямо своите собствени изисквания. Дързостта на баш майстора шокира жените в семейството и ги провокира. Но той изобщо не подозира, че двамата влюбени са изяснили всички недоразумения помежду си и отново са заедно, въпреки неговата забрана. Кой е набелязаният кавалер за бала, какво ще предприемат Пепи и Ивана в създалата се сложна ситуация и как напрежението ще ескалира до пълен обрат?

За Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова) положението отново е извънредно. Майсторите продължават да крият от богатия си клиент Майкъл (Сотир Мелев), че Виктор все още е законен съпруг на новата му приятелка. Но бизнесменът изненадва Марго с настояването незабавно да се запознае с бившия й мъж. Той не се отказва, докато не получава исканата среща, за да изглади недоразуменията, които тормозят приятелката му. В опитите си да избегне срещата, Маргарита още повече влошава нещата и накрая е заставена да заведе Майкъл право в дома на мъжа си. Ще бъде ли разкрита истинската самоличност на Виктор, по какъв начин дядо Рангел (Иван Петрушинов) ще се намеси в целия хаос и дали най-накрая лъжите на цялото семейство ще бъдат разкрити?

Въпреки първоначалните недоразумения и коренно различните им житейски философии, Рангел и Надя (Петя Силянова) все пак намират общ език. Те откриват, че разговорите помежду им са много интересни, а времето, прекарано заедно, оставя трайни следи в душите на двамата самотници. Любопитството към живота на другия нараства и те си организират ново рандеву. Каква ще бъде изненадата от срещата и кое признание ще накара иначе коравия дядо Рангел да се замисли, трогнат до сълзи?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.