Ще изиграе ли Идрис Елба следващия Джеймс Бонд?
Ще изиграе ли Идрис Елба следващия Джеймс Бонд? / Guliver/Getty Images

Актьорът Джордж Лейзънби прецени, че ако ролята на Джеймс Бонд бъде поверена на Идрис Елба, това ще е добър избор, съобщи Контактмюзик.

Кой е фаворит за следващия Бонд?

76-годишният Лейзънби се е снимал в ролята на агент 007 само в един филм от поредицата - "В тайна служба на Нейно Величество", излязъл на екран през 1969 г. Тъй като се носят слухове, че Даниъл Крейг се готви да се оттегли от поредицата, се споменават много актьори, които биха могли да поемат щафетата от него.

Лейзънби все пак е на мнение, че ако в ролята се снима чернокож актьор, това може да доведе до известно объркване. В рамките на 10-ата годишна Британска седмица в Лос Анджелис Джордж бе попитан дали идеята за чернокож Бонд ще е добра. "Това е отвъд компетентностите ми - отвърна той. - Всъщност защо не? Това е добро хрумване".

Ще стане ли Джеймс Бонд чернокож или гей?

Идрис Елба винаги е сдържан, когато му задават подобни въпроси.

През месец март 43-годишният актьор настоя, че все още нито един официален представител на продукциите за Бонд не е разговарял с него по този въпрос. "Това са просто слухове. Досега не съм разговарял с хора, свързани с продуцирането на филмовата поредица за агент 007", каза Елба пред сп. "Хелоу!".

Източник: БТА