Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA
 Денис Топал е озадачен от нахлуването на антимафиотите в офиса на фирмата му по сигнал за притежание на наркотични вещества. Инспектор Черкезов представя официално разрешение за обиск на всички помещения и спецполицаите се заемат с претърсването. Ще открият ли необходимото, за да извършат дълго чакания арест или бизнесменът е прав в увереността си, че нямат нищо срещу него? Какви изненади предстоят още за Топал – ще стане ясно в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

Радо е почти готов да предаде голямата поръчка, предназначена за опасен клиент – Владо Желязото. Андреев държи качеството на наркотика да бъде безкомпромисно, както и всеки един детайл от изработката му. Неочаквани обстоятелства, обаче, вбесяват до краен предел новия наркобос. Предвидил ли е всички рискове и ще успее ли да предаде навреме поръчания амфетамин?

Неприятностите в бизнеса са само част от проблемите на Акарди. Той изпитва все по-големи подозрения към приятелката си, защото поведението на Гери вече му изглежда доста съмнително. Постоянните и необясними сривове в настроението ѝ го провокират да мисли, че тя вероятно взима наркотици и опитва да прикрие зависимостта си. Сандо директно ще я конфронтира с предположенията си и ще настоява да получи ясен отговор. Ще разбере ли Акарди истината или Гери още не е готова да я сподели?

Войната между Юлия и Марин все повече се засилва – с всеки изминал ден ненавистта помежду им расте и добива неуправляеми размери. Марин е убеден, че ако разгневи достатъчно Юлия, ще отслаби съпротивителната й сила и така ще може по-лесно да я държи под контрол. Това, което асистентът на Филип не подозира, е колко опасна може да стане темпераментната дама и каква разрушителна сила носи в себе си. Има ли нещо, което е в състояние да я вразуми?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.