Шоуто на Иван и Андрей - познато като жанр, но непознато като усещане
Шоуто на Иван и Андрей - познато като жанр, но непознато като усещане / netinfo

Сто процента забавление и място, където гостите ще бъдат изслушвани, са двете основни неща, на които ще разчита „Шоуто на Иван и Андрей". Началото е на 14 декември - всеки делничен ден, от 22:00 ч.

Двамата водещи ще изненадат зрителите със своя нов имидж на зрели мъже, оставили лиготиите зад гърба си. Освен стилен хумор, аудиторията може да очаква от тях повече сериозни интервюта и гражданска позиция по всички важни обществени събития и проблеми. Иван и Андрей, както и техният екип, най-после сбъдват мечтата си да правят всекидневна политическа сатира - саркастична, възпитана и оригинална, без да се разказват стари вицове на нов глас.

Намигването остава и в поканата към публиката да гледа нещо ново и различно. „Двама мъже наполовина" е лайтмотивът на кампанията, с която две познати телевизионни лица представят нещо познато като жанр, но непознато като усещане.

„Шоуто на Иван и Андрей" няма амбицията да открива топлата вода, затова ще работи с механизма на класическите и добре познати американски първообрази. Във всяко издание ще има интервю с един или двама гости от българския и световния шоубизнес. Ще слушаме музика на живо, представена от бенд, съставен от музиканти с фронтмен Ясен Велчев от група „Те". Музикален продуцент ще бъде Дони. В шоуто ще се изявяват и професионални танцьори, като за първи път ще има и мъже.

Simple Minds" са специални гости в първото предаване. Джим Кер и компания ще се срещнат с българската публика чрез екрана на „Нова телевизия" броени часове преди концерта им в зала 1 на НДК.

Шоуто на Иван и Андрей  познато като жанр но непознато като усещане
netinfo