Шокиращите признания на Памела Андерсън
Шокиращите признания на Памела Андерсън / Guliver/Getty Images

Памела Андерсън разказа за претърпяно от нея в детството й сексуално насилие при откриването на нейната благотворителна организация в Кан, предаде Асошиейтед прес.

Бившата звезда от "Спасители на плажа" сподели пред медиите, че могла да преодолее стреса от преживяното благодарение на любовта й към животните, които се оказали незаменими помощници.

Андерсън откри едноименната си фондация на парти на яхта. Тя се впусна в емоционален разказ за неволите си от детството."Въпреки че имах любещи родители, аз бях подложена на сексуален тормоз от 6 до 10-годишната възраст от дойката ;и, припомни си русокосата знаменитост. Когато бях на 12 години бях изнасилена от 25 годишен мъж, който уж щеше да ми прави масаж на гърба. Това беше първото ми хетеросексуално изживяване!" Когато била ученичка в девети клас, нейният приятел я изнасилил с още шест негови другари. "След всичко, което ми се случи, никак не ми беше лесно да повярвам отново в хората"!, сподели Андерсън.

Най-голямата драма в живота й, произлязла от факта, че нямала с кого да сподели нещастията си, пише БТА. Баща й бил алкохолик, а майка й работела на две места като сервитьорка. Памела не искала да й причинява допълнителна болка, доверявайки й своите проблеми. Нейната привързаност към животните й помогнала да преодолее личните си неволи.

Благотворителната фондация "Памела Андерсън" ще набира средства "за групи и индивиди, които са на фронтовата линия в защита на човешките права, на правата на животните и за опазването на околната среда".